Point 65 ͦ N Whisky 16 Rocker Havkajak

13.995,00 DKK Inkl. moms

Ryd
Email
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Point Point 65 ͦ N Whisky 16 Rocker havkajak er designet af kajakeksperten Nigel Foster og har, ifølge ham, alt hvad han er på udkig efter i en kajak, og lidt mere.

I stillestående vand er kajakken komfortabel, stabil og manøvredygtig og en perfekt kajak til at udvikle dine færdigheder. Kajakken er udstyret med sænkebar/justerbar finne.

En 3-lags PE konstruktion giver Whisky 16 stivhed og styrke og samtidig reduceret vægt. Whisky 16 har to store ovale luger for og bag til pakning af grej, en stor rund dagsluge bag cockpittet til mindre ting samt en lille “whisky-dør”, en lille snack luge på fordækket.

Det polstrede cockpit er udstyret med en ergonomisk designet sæde i carbon fiber, indstilleligt til korte og lange ben, der giver fremragende støtte, som samtidig giver en tæt kontakt med kajakken i oprørt hav. Whisky 16 Rocker leveres som standard med punkt 65 AIR Back Rest ™, en oppustelig ryglæn for komfort og støtte.

Skroget er udformet med stort volumen i agterstavn og en let afrundet bund med en skarp køl der løber fra for til agter. Dette resulterer i en stabil, men yderst manøvredygtig kajak.

Baseret på Nigel Foster`s erfaring med kajakroning på ekspeditioner i ekstreme forhold, har han designet Whisky 16 til både fritid og ekspeditioner i udfordrende farvande.

Se videoen med Nigel Foster her:

 

Specikikationer

3-lags polyeten

Længde 488 cm

Bredde 56 cm

Vægt 25 kg

Kapacitet 155 kg

Volumen 345 L

Cockpit 78×41 cm

Forluge 44×26 cm

Agterluge 44×26 cm

Dagsluge 20×20 cm

Whiskyluge 15×15 cm

Finne (ingen ror)

Garanti 1 år

Yderligere information

Vægt 25 kg
Størrelse 488 × 56 × 35 cm
Farve

rød, blå, lyseblå, grøn, gul, orange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Point 65 ͦ N Whisky 16 Rocker Havkajak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *