Point 65 ͦ N Mercury GXT Havkajak Solo

10.195,00 DKK Inkl. moms

Ryd
Email

Beskrivelse

Point 65 ͦ N Mercury GXT

Mercury GTX er den næste model i Point 65 ͦ N utroligt succesfulde serie af modulopbyggede kajakmodeller. En havkajak til den kræsne padler til endagsture og til længere ture. En hurtigere kajak, som også er stabil med flere innovative funktioner og den unikke Snap Tap samlesystem.

Mercury  GTX Solo (414 cm) er sammensat af tre separate dele, rotationsstøbt i polyethylen, som er yderst slidstærkt og stabilt. De individuelle deles vægt er under 11 kg og kajakkens toltalvægt på 25 kg. Kajakken kan skilles ad således, at den 100 cm lange forsektion passer ind i cockpittet gør det let at transportere i bagagerummet på en bil eller opbevare den i et skab, på trods af sin samlede længde på 414 cm. Hvis man tilføjer endnu en midtersektion får en tandem kajak på 545cm.
Point 65 ͦ N Mercury GXT er designet af Magnus de Brito, som en fuld havkajak, der er hurtig, sikker og nem at betjene.

Mercury GXT er udstyret med et unikt styresystem, der er integreret i kajakkens form. Selve roret har også en indbygget finne, der kan hæves og sænkes med det nye Symmetry Skeg system, der anvendes også anvendes i andre modeller. Når man hæver finnen låses  roret samtidig så det er sikret til af- og pålæsning, transport og opbevaring. Roret er en unik videreførelse af skroget, hvilket giver roret signifikant bedre effekt end et almindeligt ror, der er mest udbredt blandt havkajakker.

GTX-version er udstyret med super komfortable AIR system bygget ind i sædet, det såkaldte Punkt 65 AIR ryglæn ™ GTX. Med hjælp fra en håndpumpe i armlænet kan man pumpe ryglænet op for ekstra støtte og komfort.

Mercury GXT er nem at håndtere både i vand og på land. Med punkt 65´s patenterede Snap-Tap-system, kan man skille og samle kajakken på 10 sekunder. Mercury GXT er en fuldt udstyret havkajak med høj ydeevne, som man nemt kan tage med i bilens bagagerum, i et skab eller under sengen. Mercury Solo eller Tandem har komfortable skålformede sæder med komfortable puder, flaskeholder, en effektiv integreret kølror og let justerbare rorpedaler. Med den store ovale vandtætte pakkeluge i agterstavnen og den mindre, runde på stævnen har man alt hvad der kræves for eventyr, uanset om du skal på en dagstur eller flere overnatninger.

Mercury GXT er en komfortabel og stabil rekreativ kajak med masser af benplads. Det integrerede ror gør den meget let at manøvrere og skrogets for er designet til fart og retningsstabilt. Med sprayskirt holder man sig tør selv i uroligt og oprørt hav.

Se videoer om kajakken her:

 

Specifikationer

3-lags polyeten

Længde solo 414 cm

Længde tandem 545 cm

Bredde 60 cm

Vægt solo 25 kg

Vægt tandem 35 kg

Kapacitet solo 130 kg

Kapacitet tanden 240 kg

Volumen 329 L

Forsektion 107 cm

Længde forreste cockpit 162 cm

Længde begeste cockpit 157 cm

Agtersektion 157 cm

Cockpit 83×46 cm

Forluge 24×24 cm

Agterluge 44×26 cm

AIR-sæde

Ror & Finne

Garanti 2 år

Yderligere information

Vægt 25 kg
Størrelse 414 × 60 × 35 cm
Farve

rød, blå, grøn, grå, gul, orange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Point 65 ͦ N Mercury GXT Havkajak Solo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...