Point 65 ͦ N XO13 GTE 3L Havkajak – farve Blå

11.595,00 DKK Inkl. moms

1 på lager

Email

Beskrivelse

Designet til en sikker og komfortabel tur.
Point 65 ͦ N XO13, er udformet som et alternativ til den roer, der mest roer korte dagture eller som ønsker en stabil og let kajak for hele familien. Her er det lykkedes at skabe en velvoksen dagturskajak med en stabilitet- og hastighed- karakteristika som minder mere om en almindelig havkajak.

XO13 giver dig en sikker og komfortabel platform til at udforske øhavet til dag- og weekendture. Skrogets form giver en manøvredygtig og retningsstabilitet kajak, der passer til de fleste typer rovand fra kysten til søer og floder.
Det generøst proportioneret cockpit giver masser af plads og gør lastning og ind- og udstigning mere komfortabel. Kajakken har et ergonomisk designet sæde med justerbart højde og ryglæn.

Den super stærke 3-lags konstruktion af polyethen, giver en kombinationen af ​​stivhed og slagstyrke som andre materialer simpelthen ikke kan matche. XO13 er det oplagte valg for roere på udkig efter en vedligeholdelsesfri kajak som du kan padle i med tillid.

XO13 er udstyret med en vandtæt pakkeluger for og bag med stuvning af grej. XO13 også tilbydes med hængslet ror og et innovativ pedal-system designet til at give en fast fodstøtte samtidig med at det er nemt at styre kajakken, ligesom speederen i en bil.

Specifikationer:

Længde: 400 cm

Bredde: 63 cm

Vægt: 24 kg

Kapacitet: 155 kg

Volumen: 329 L

Cockpit: 83×46 cm

Forluge: 44×26 cm

Agterluge: 44×26 cm

Materiale: 3-lags polyeten

Sæde: Point 65 AIR-Seat

Ror: Ja

Finne: Ja

Garanti: 1 år

Yderligere information

Vægt 24 kg
Størrelse 400 × 63 × 35 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Point 65 ͦ N XO13 GTE 3L Havkajak – farve Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...