Point 65 ͦ N Tequila GTX Tandem

10.995,00 DKK Inkl. moms

Ryd
Email

Beskrivelse

Point 65 ͦ N Tequila GTX Solo og Tandem er en Sit-on-top model med et helt revolutionerende modulbaseret design. En framragende sit-on-top kajak for hele familien, hvor du i løbet af 10 sekunder kan ændre kajakken fra en solo, til en tandem eller trippelkajak!

Paddling med performance
Tequila GTX er let at håndtere både i vand og på land. Med Point 65 ͦ N innovative Snap-Tap-system, kan man samle og skille  på 10 sekunder. Samtidig er kajakken sikker, stabil og slidstærkt rotationsstøbt i polyethylen. Tequila er en sit-on-top kajak med høj ydeevne, som du nemt kan tage med i bilens bagagerum og gemme af vejen i dit skur, skab eller under sengen.

Tildelt Innovation & Designerpris
Tequila GTX har fået meget opmærksomhed og har vundet adskillige priser for sit unikke innovative design og konstruktion. “Popular Science”, verdens største populærvidenskabelige tidsskrift, har udnævnt Tequila GTX til at være “Best of Nyheder Award 2010”. ISPO, som organiserer den største specialiserede sportsmesse i verden, har udnævnt Tequila GTX som finalist i deres “Brand New Award”. Selv designverdenen har bemærket Tequila GTX og udstyret designet med en Red Dot Award!

Solo og tandem – alt i én
Nu behøver du ikke længere ikke to kajakker. Med en ekstra midtersektion bliver din en-mands kajak til en tandemkajak på under 10 sekunder. Inviter blot en ven eller et familiemedlem, hvis du synes, aldrig før har det været så nemt at få en kajak, der er så sjovt og let at forme. Det eneste, du skal tænke på er, hvem der skal tage med på turen.

Sjov for hele familien
Tequila GTX er designet til både børn og voksne. Uanset om du er til padle på tur, fiske, lege eller slappe af, er dette det ideelle valg for hele familien!

Komfort og enkelhed
Tequila GTX er udstyret med et nyt sæde med indbygget AIR-funktion. Ved hjælp af en håndpumpe, kan du pumpe sædet op på bagsiden for ekstra støtte og komfort. Flere funktioner omfatter flaskeholdere og støbte fodhvilere til alle størrelser.

Fremragende præstation
Tequila er designet til at være en behagelig og stabil rekreativ kajak med masser af benplads. Den er let at betjene og let at styre og er både solo og tandem samt en af ​​de hurtigste sit-on-top kajakker på markedet. Perfekt til dagsture eller et weekendeventyr! Kajakken er også udstyret med en gummi finne som øger kurstabilitet og dermed gør Tequila GTX lettere styre.

Fiskeri
Tequila GTX er designet til at være i stand til at stuve bagage, køletaske og andre fornødenheder, hvilket gør den ideel som en fiske kajak. Hvis du ønsker at bringe en ven med på fisketur, tilføjer du blot et ekstra midtermodul med den unikke Snap-Tap-system og forvandler soloen til en tandem kajak på 10 sekunder.

 

Design af Magnus de Brito

Specifikationer:

Længde Solo: 295 cm

Længde Tandem: 416 cm

Bredde Solo: 75 cm

Bredde Tandem: 75 cm

Vægt Solo: 21 kg

Vægt Tandem: 35 kg

Kapacitet Solo: 120 kg

Kapacitet Tandem: 240 kg

Vægt pr. sektion: 11 kg

Forsektion: 166 cm

Midtersektion: 163 cm

Agtersektion: 169 cm

AIR seat: ja

Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 35 kg
Størrelse 416 × 81 × 35 cm
Farve

Rød, Gul, Blå, Grøn, Mosgrøn, Orange, Grå, Gulorange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Point 65 ͦ N Tequila GTX Tandem”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...