Point 65 ͦ N Tequila GTX Angler

4.995,00 DKK11.995,00 DKK Inkl. moms

Ryd
Email

Beskrivelse

Point 65 ͦ N Tequila GTX Angler er den mest alsidige sit-on-top-kajak til fiskeri. Den er en modulopbygget fiskekajak, som let kan transporteres i de fleste biler og opbevares i skuret, i kælderen eller under sengen.

Tequila GTXAngler kan sættes sammen og skilles ad på få sekunder, takket være den patenterede Snap-Tap-system. Kajakken er en sikker, stabil og holdbar fiskekajak.
Denne næsten 3 meter lange kajak kan bære 120 kg og vejer 21 kg, og på trods af sin relative korte længde, kan man alligevel fastholde en gode kurstabilitet takket være den monterede finne under køllinjen.

Fiskekajak for en eller to, alt i én!
Tequila GTX Angler Solo er kompatibel med Tequila midtersektion. Hvis du snupper dette ekstra midterstykke, kan du gøre din Solo til en Tandem og dermed øget ydeevne, bæredygtighed og plads til to personer.

Udstyret til fiskeri
Tequila GTX Angler er udstyret med flere funktioner, der er “must haves” for kajak-lystfiskere.
Kajakken egner sig fint til både søer, floder og det åbne hav, denne kajak har ingen grænser. Både solo version og den ekstra midterste sektion er udstyret med fiskestangsholdere. To af disse er integreret bag sædet og en sidder i dækket foran roeren, alle kompatible med tredjeparts fiskestænger og andet udstyr.
Desuden er Tequila GTX Anglers midtersektion udstyret med ekstra dækmontering, hvor roeren kan fæstne andet ekstra udstyr.

Ultimativ komfort
Tequila GTX Angler er udstyret med et nyt sæde med indbygget AIR-funktion. Ved hjælp af en håndpumpe, kan du pumpe sædet op på bagsiden for ekstra støtte og komfort.

Tildelt Innovation & Design Pris
Tequila Angler har fået meget opmærksomhed og har vundet adskillige priser for sit unikke innovative design og konstruktion. “Popular Science”, verdens største populærvidenskabelige tidsskrift har udnævnt Tequila til “Best of News Award 2010”. ISPO, som organiserer den største specialiserede sportsmesse i verden, udnævnte Tequila til finalen i deres “Brand New Award”. Selv designverdenen har anerkendt  Tequilas design med Red Dot Award!

Længde Solo: 295 cm

Længde Tandem: 416 cm

Bredde Solo: 70 cm

Bredde Tandem: 70 cm

Vægt Solo: 21 kg

Vægt Tandem: 35 kg

Kapacitet Solo: 120 kg

Kapacitet Tandem: 240 kg

Vægt pr. sektion: 11 kg

Forsektion: 166 cm

Midtersektion: 163 cm

Agtersektion: 169 cm

AIR seat: ja

Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 21 kg
Størrelse 295 × 75 × 35 cm
Farve

Grøn/Cammo, Gul/Orange

Type

Solo, Tandem, Midtersektion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Point 65 ͦ N Tequila GTX Angler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...