Point 65 ͦ N Martini GTX

4.695,00 DKK11.795,00 DKK Inkl. moms

Ryd
Email

Beskrivelse

Point 65 ͦ N Martini GTX er en adskillelig, havkajak med et rummelig og komfortabel cockpit til dag- og weekendture og kan derefter let skilles ad og tages med hjem bag i bilen. Martini GTX har den innovative patenterede Snap-Tap-løsning, ligesom sit-on-top-versionen. Martini er skabt af den prisbelønnede designingeniør Magnus de Brito, og er en sjov, alsidig og højtydende rekreative kajak.

PERFORMANCE  – Kajakken er nem at håndtere ved isætning og optagning af vandet. Med Point 65’s innovative Snap-Tap-system skiller og samler man let kajakken på få sekunder. Kajakken er komfortabel, stabil og stærk, hvilket gør til den til lettest håndtérbare rekreative kajak på markedet. Martini GTX er en stiv højtydende kajak, som du kan bære med et smil og som passer ind bag i ​​de fleste biler. Den vil også passe komfortabelt i en SUV, en crossover og mini varevogne med masser af plads til overs.

Du har ikke behov for at købe to kajakker – indsæt blot en midtersektion din enkeltsædet Solo og den omdannes til et højtydende Tandem. Aldrig før har en kajak været så sjov og så let at eje. Faktisk er det eneste du skal bekymre dig om, hvem der skal med på turen! Ved at tilføje midtsektioner skaber du det perfekte teambuilding-redskab til så mange paddlere du har lyst til.

FAMILIE Sjov – Martini GTX er designet med både børn og voksne i tankerne. Uanset om du padler, fisker eller bare slapper af, er denne komfortable, stabile og stærke og højtydende kajak det ideelle valg til familie sjov ved stranden og på vandet..

ULTIMATIV SÆDE KOMFORT – Martini GTX er udstyret med et ekstremt komfortabelt AIR sæde. AIR-sædet bygger på et pneumatisk justerbart ryglæn, som giver paddleren en yderst behagelig og perfekt justerbar siddekomfort. Betrækkene er lavet af et slidstærkt og komfortabelt, bikage-mønstret materiale i kombination med et stærkt stof, der er lamineret og støbt over EVA-skum. Den er udstyret med et ergonomisk designet sæde, ryglæn og fodbøjler, som sikrer god benstøtte og en behagelig padleposition. Anvender du tilmed et sprayskirt kan du forblive tør selv i høj sø.

Martini GTX  er endvidere forsynet med et flere kopholdere, integreret ror og let justerbare rorpedaler. Martini GTX har også et stort oval dæksel agter og et mindre rundt dæksel ned til to vandtætte rum til sikker opbevaring af grej til dit næste eventyr.

Point 65 Martini GTX er designet til komfort og stabilitet, og det er en yderst manøvrerbar pragtfuld kayak med masser af benplads. Og om du padler Martini som Solo eller Tandem er dette en af ​​de hurtigere rekreative kajakker på markedet. Det er perfekt til en dag med sjov eller weekend med eventyr.

Designet af Magnus de Brito

 

Specifikationer:

Længde Solo: 285 cm

Længde Tandem: 416 cm

Bredde Solo: 75 cm

Bredde Tandem: 75 cm

Vægt Solo: 22 kg

Vægt Tandem: 35 kg

Kapacitet Solo: 110 kg

Kapacitet Tandem: 240 kg

Vægt pr. sektion: 11 kg

Forsektion: 179 cm

Midtersektion: 63 cm

Agtersektion: 142 cm

AIR ryglæn: ja

Ror: ja

Garanti: 1 år

Yderligere information

Vægt 22 kg
Størrelse 285 × 75 × 35 cm
Farve

Rød, Gul, Blå, Grøn, Gulorange

Type

Solo, Tandem, Midtersektion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Point 65 ͦ N Martini GTX”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...