Point 65 ͦ N Martini GTX Angler

5.495,00 DKK14.095,00 DKK Inkl. moms

Ryd
Email

Beskrivelse

Point 65 ͦ N Martini GTX Angler er en rekreativ kajak med et revolutionerende modulært design – nu også som fiskekajak.
Kajak er adskillelig og ligeledes forberedt til fiskeri, som nemt kan transporteres og gemmes af vejen. Endvidere kan man tilføje en ekstra midtersektion og dermed lave kajakken om fra en solo til en tandem!

Paddling med performance
Martini er nem at håndtere både i vand og på land. Med punkt 65`s innovative Snap-Tap-system, kan du let skille og samle kajakken på få sekunder. Kajakken er fremstillet af stabilt, modstandsdygtigt og slidstærkt rotationsstøbt polyethylen. Martini GTX er en fuldt udstyret rekreativ kajak med høj ydeevne, som du nemt kan tage med i bilens bagagerum eller opbevare i skab eller under sengen. Kan også nemt bringes med ombord på båd eller autocamper.

Fiskeri
Martini GTX Angler er fremstillet med dæksmonterede beslag til stangholdere foran cockpittet og to forsænkede stangholdere i agterstavnen. Holderen er kompatibel med en lang række tredjeparts udstyr såsom stangholdere, GPS holder, Fish-Finder, mm. fra fx Scotty. Martini GTX Angler er også udstyret med padleholder, så du får hænderne fri. I den ene side af dækket er et “fisk-o-meter” indlejret, så du nemt kan måle størrelsen af ​​fangsten. Hvis du ønsker at bringe en ven på en fisketur, kan man blot tilføje en midtersektion med det unikke Snap-Tap-system log forvandle Soloen til en tandem-kajak på få sekunder. Med en ekstra midtersektion har man også plads til en hund, samt alle former for ekstra udstyr.

Sjov for hele familien
Martini er designet til både børn og voksne. Uanset om du padler, fisker, leger eller slapper af, er dette det ideelle valg for hele familien!

Komfort og enkelhed
Martini har et komfortabel sæde med pude, lårstøtte, flaskeholder, et effektivt integreret kølror og let justerbare rorpedaler. Kajakken er udstyrret med et stort ovalt vandtæt stuverum i agter og et mindre med rund luge i forstævnen til opbevaring af grej uanset om du skal på dags- eller weekendtur.

Punkt 65 AIR ryglæn ™ GTX
GTX-version, som er standard for Martini Angler, er udstyret med super komfortable AIR system indbygget i sædet. Ved hjælp af en håndpumpe i cockpittet, kan du pumpe ryglænet op for ekstra støtte og komfort.

Fremragende ydeevne
Martini er en komfortabel og stabil rekreativ kajak med masser af benplads. Det integrerede ror gør den meget let at manøvrere og skrogformen er designet så kajakken skyder en god fart og til retningsstabilitet. Med et sprayskirt holder du dig tør selv i uroligt og oprørt hav. Martini er en perfekt kajak til dags- og weekend eventyr!

 

Længde Solo: 285 cm

Længde Tandem: 416 cm

Bredde Solo: 70 cm

Bredde Tandem: 70 cm

Vægt Solo: 21 kg

Vægt Tandem: 35 kg

Kapacitet Solo: 120 kg

Kapacitet Tandem: 240 kg

Vægt pr. sektion: 11 kg

Forsektion: 166 cm

Midtersektion: 63 cm

Agtersektion: 169 cm

AIR seat: ja

Ror: ja

Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 21 kg
Størrelse 295 × 75 × 35 cm
Farve

Grøn/Cammo, Gul/Orange

Type

Solo, Tandem, Midtersektion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Point 65 ͦ N Martini GTX Angler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...